Landbrugets Produktionsøkonomi ved forskellig Driftsorganisation og Arbejdseffektivitet. Efter Foredrag i Stockholm, Juli 1947. - Ridder, Johs. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrugets Produktionsøkonomi ved forskellig Driftsorganisation og Arbejdseffektivitet. Efter Foredrag i Stockholm, Juli 1947.