Nogle Bemærkninger til Klaring af vore Anskuelser om den fysiologiske Gruppedeling af Malkekvægets Foder. - Møllgaard, Holger (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Bemærkninger til Klaring af vore Anskuelser om den fysiologiske Gruppedeling af Malkekvægets Foder.