Det kgl. Seiskap for Norges Vel’s Undersøgelser i Landbrugets Driftsforhold. - Fine, Haakon (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det kgl. Seiskap for Norges Vel’s Undersøgelser i Landbrugets Driftsforhold.