Danmarks Omsætning med Udlandet af Land brugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1910. - Christensen, N. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Omsætning med Udlandet af Land brugets Produkter og Hjælpestoffer i Aaret 1910.