Beretning fra V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium om Undersøgelser vedrørende Landbruget, foretagne i Aaret 1910. - Christensen, Fr.; Jørgensen, Gunner (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning fra V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium om Undersøgelser vedrørende Landbruget, foretagne i Aaret 1910.