Beretninger for Aaret 1909 fra de i Henhold til Lov om Handel med Gødnings- og Foderstoffer af 26. Marts 1898 autoriserede Laboratorier. - Christensen, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretninger for Aaret 1909 fra de i Henhold til Lov om Handel med Gødnings- og Foderstoffer af 26. Marts 1898 autoriserede Laboratorier.