Beretning fra V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium ved Fr. Christensenom Undersøgelser vedrørende Landbruget foretagne i Aaret 1908. - Christensen, Fr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning fra V. Steins analytisk-kemiske Laboratorium ved Fr. Christensenom Undersøgelser vedrørende Landbruget foretagne i Aaret 1908.