Prøver med og Undersøgelser af Maskiner, Redskaber eller Fremgangsmaader, som kan fremme eller virke arbejdsbesparende ved Tærskearbejdet. - Birk, C. V. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Prøver med og Undersøgelser af Maskiner, Redskaber eller Fremgangsmaader, som kan fremme eller virke arbejdsbesparende ved Tærskearbejdet.