Udvalgsbetænkningen vedrørende Forslag til Foranstaltninger mod Landbrugets Mangel paa Arbejdskraft. - Hertel, H.; Sonne, Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udvalgsbetænkningen vedrørende Forslag til Foranstaltninger mod Landbrugets Mangel paa Arbejdskraft.