Udviklingen af den kemiske Svampe-bekæmpelse i U. S. A. og dens Betydning for Fremtiden. - Brahe-Pedersen, O. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udviklingen af den kemiske Svampe-bekæmpelse i U. S. A. og dens Betydning for Fremtiden.