Reduktaseprøven,en simpel Methode til i Mejerierne at bedømme Mælkens Beskaffenhed ud fra et hygiejnisk Synspunkt. - Christensen, Harald (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Reduktaseprøven,en simpel Methode til i Mejerierne at bedømme Mælkens Beskaffenhed ud fra et hygiejnisk Synspunkt.