Udviklingen af kemiske rottebekæmpelsesmidler i U. S. A. under og efter krigen. - Brahe-Pedersen, O. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udviklingen af kemiske rottebekæmpelsesmidler i U. S. A. under og efter krigen.