Nogle Iagttagelser vedrørende den i de senere Aar rejste Bevægelse i Udlandet for at fremme Fjerkræavlen. - Kock, W. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Iagttagelser vedrørende den i de senere Aar rejste Bevægelse i Udlandet for at fremme Fjerkræavlen.