Momenter til Belysning af Landarbejderspørgsmaalets Behandling i fremmede Lande. - Hertel, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Momenter til Belysning af Landarbejderspørgsmaalets Behandling i fremmede Lande.