Ukrudts- og skadedyrsbekæmpelse fra flyvemaskine. Samtale med overforvalter S. Lunøe, Brattingsborg. - Krogsriis, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Ukrudts- og skadedyrsbekæmpelse fra flyvemaskine. Samtale med overforvalter S. Lunøe, Brattingsborg.