Litteratur. Undersøgelser og forsøg over kløverålens udbredelse, skade-virkning, smitteforhold og bekæmpelse. - Wagn, O. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Litteratur. Undersøgelser og forsøg over kløverålens udbredelse, skade-virkning, smitteforhold og bekæmpelse.