Samtale med Thorvald Yde. Unge landmænds studierejser i U. S. A. Et hold på 45 vendt hjem. - Krogsriis, C. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Samtale med Thorvald Yde. Unge landmænds studierejser i U. S. A. Et hold på 45 vendt hjem.