Litteratur. J. Mühlow og E. Sylvén: Oljeväxternas skadedjur. Natur og kultur. - Gram, Ernst (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Litteratur. J. Mühlow og E. Sylvén: Oljeväxternas skadedjur. Natur og kultur.