Nogle Forsøg med Grandeaus Methode til Bestemmelsen af en Jordbunds Frugtbarhed. - Tuxen, C. F. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Forsøg med Grandeaus Methode til Bestemmelsen af en Jordbunds Frugtbarhed.