15de Beretning. Forsøg paa Mejerivæsenets Omraade. Foredrag, d. 4de Maj 1881 —samt Meddelelse om nogle senere i Maj og Juni udførte Forsøg. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
15de Beretning. Forsøg paa Mejerivæsenets Omraade. Foredrag, d. 4de Maj 1881 —samt Meddelelse om nogle senere i Maj og Juni udførte Forsøg.