Undersøgelser over Chilisalpeterets, Kogsaltets og Klorkaliumets kemiske Virkninger i Jordbunden. - Tuxen, C. F. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Undersøgelser over Chilisalpeterets, Kogsaltets og Klorkaliumets kemiske Virkninger i Jordbunden.