Nogle Bemærkninger om Sundhedstilstanden og veterinært Tilsyn med Hornkvæget i de nordamerikanske fristater. Beretning til Indenrigsministeriet. - Andersen Bille, Carl Steen (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Bemærkninger om Sundhedstilstanden og veterinært Tilsyn med Hornkvæget i de nordamerikanske fristater. Beretning til Indenrigsministeriet.