14de Beretning. Forsøg paa Mejerivæsenets Omraade foretagne paa Rosenfeldt og i Slagelse Fællesmejeri. Foredrag, den 12te Maj 1880. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
14de Beretning. Forsøg paa Mejerivæsenets Omraade foretagne paa Rosenfeldt og i Slagelse Fællesmejeri. Foredrag, den 12te Maj 1880.