Kreaturfedning. Meddelelser om Opdræt og Fedning af jydsk Kvæg paa Sønder Elkjær. - Branth, H. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kreaturfedning. Meddelelser om Opdræt og Fedning af jydsk Kvæg paa Sønder Elkjær.