Om Landbrugsbygninger, med særligt Hensyn til de mecklenborgske. Foredrag, den 12te Marts 1879. - Glahn, H. Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Landbrugsbygninger, med særligt Hensyn til de mecklenborgske. Foredrag, den 12te Marts 1879.