Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter i Aaret fra 1ste Oktober 1878 til 30 September 1879, sammenlignet med de 14 foregaaende Aar. - Bergsøe, S. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter i Aaret fra 1ste Oktober 1878 til 30 September 1879, sammenlignet med de 14 foregaaende Aar.