Kemien og det engelske Agerbrug. En Afhandling, skreven for den landøkonomiske Kongres i Paris 1878. - Voelcker, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kemien og det engelske Agerbrug. En Afhandling, skreven for den landøkonomiske Kongres i Paris 1878.