Opbevaringen og Anvendelsen af Is og Sne for Mælkeribrug, særlig med Hensyn til de ved Docent Fjords Forsøg indvundne Erfaringer. Foredrag, holdt ved den 14de Landmandsforsamling. - Fjord, Docent (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Opbevaringen og Anvendelsen af Is og Sne for Mælkeribrug, særlig med Hensyn til de ved Docent Fjords Forsøg indvundne Erfaringer. Foredrag, holdt ved den 14de Landmandsforsamling.