Udstillingen af kjødkvæg og fedt Slagtekvæg ved den 14de Landmandsforsamling. Foredrag. - Jessen, Dyrlæge (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udstillingen af kjødkvæg og fedt Slagtekvæg ved den 14de Landmandsforsamling. Foredrag.