Udstilling i Kjøbenhavn af Landbrugets Plante-Frembringelser, den 4 . - 7 . Oktober d. A. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udstilling i Kjøbenhavn af Landbrugets Plante-Frembringelser, den 4 . - 7 . Oktober d. A.