Om Forsendelsen af Mejeriprodukter paa Jærnbaner og Dampskibe. Diskussion ved Delegeretmødet 1877. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Forsendelsen af Mejeriprodukter paa Jærnbaner og Dampskibe. Diskussion ved Delegeretmødet 1877.