Beretning for 1877 om Forsøg paa Ismejeriets Omraade, foretagne paa Ourupgaard og Sædingegaard samt Gjeddesdal. Foredrag, den 24de Oktober 1877. - Fjord, N. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning for 1877 om Forsøg paa Ismejeriets Omraade, foretagne paa Ourupgaard og Sædingegaard samt Gjeddesdal. Foredrag, den 24de Oktober 1877.