Jordblanding ved Agergrøftning og Jordkjørsel. Kulturforsøg, udførte af Lehnsgreve Frijs-Frijsenborg. - Feilberg, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Jordblanding ved Agergrøftning og Jordkjørsel. Kulturforsøg, udførte af Lehnsgreve Frijs-Frijsenborg.