Landbrugs-Fysiologi med særligt Hensyn til de tyske plantefysiologiske Instituters og Forsøgsstationers Arbejder. Foredrag, den 7de Marts 1877. - Pedersen, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Landbrugs-Fysiologi med særligt Hensyn til de tyske plantefysiologiske Instituters og Forsøgsstationers Arbejder. Foredrag, den 7de Marts 1877.