De tyske plantefysiologiske Forsøgstationers Virksomhed. Rejseberetning til det svenske Landbrugs-Akademi. - Areschoug, F. W. T. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
De tyske plantefysiologiske Forsøgstationers Virksomhed. Rejseberetning til det svenske Landbrugs-Akademi.