Diskussion ved Udstillingen af Exportoste paa Landbohøjskolen den 15de Decbr. 1876. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Diskussion ved Udstillingen af Exportoste paa Landbohøjskolen den 15de Decbr. 1876.