Forhold vedrørende Export-Osteproduktionen. Diskussion ved Osteudstillingen i Kjøbenhavn d. 12. Juli 1876. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forhold vedrørende Export-Osteproduktionen. Diskussion ved Osteudstillingen i Kjøbenhavn d. 12. Juli 1876.