Kan en Udvidelse af Sukkerroedyrkningen i Danmark ansees for ønskelig og nødvendig, og kan den imødesees under de bestaaende Toldforhold. Foredrag, den 15de Marts 1876. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Kan en Udvidelse af Sukkerroedyrkningen i Danmark ansees for ønskelig og nødvendig, og kan den imødesees under de bestaaende Toldforhold. Foredrag, den 15de Marts 1876.