Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1. Oktbr. 1874 til 30. Septbr. 1875, sammenlignet med de foregaaende 10 Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1. Oktbr. 1874 til 30. Septbr. 1875, sammenlignet med de foregaaende 10 Aar.