Det sidste Aars Erfaringer angaaende de forskjellige Mejerisystemer. Foredrag, d. 20. Oktbr. 1875. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det sidste Aars Erfaringer angaaende de forskjellige Mejerisystemer. Foredrag, d. 20. Oktbr. 1875.