Bladhvepseangrebet i Vester-Palsgaards Plantage. Forstentomologiste Meddelelser. - Fritz, N. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bladhvepseangrebet i Vester-Palsgaards Plantage. Forstentomologiste Meddelelser.