Hvilke Erfaringer i Vandmejeriet har man vundet i det sidste Aar? Foredrag, den 28de Oktober 1874. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilke Erfaringer i Vandmejeriet har man vundet i det sidste Aar? Foredrag, den 28de Oktober 1874.