Dyrskuet i Bremen 1874 og derved fremkaldte Betragtninger angaaende Husdyrbruget i Almindelighed. - Lund, P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Dyrskuet i Bremen 1874 og derved fremkaldte Betragtninger angaaende Husdyrbruget i Almindelighed.