Om de nyere Methoder, som finde Anvendelse i Udlandet ved Tørvs Tilberedning. - Wistoft, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om de nyere Methoder, som finde Anvendelse i Udlandet ved Tørvs Tilberedning.