Hvorledes drager Landmanden størst Nytte af de kemiske Analyser og frøundersøgelser, som nu tilbydes ham? Diskussion, d. 25de Marts. - Tesdorpf, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorledes drager Landmanden størst Nytte af de kemiske Analyser og frøundersøgelser, som nu tilbydes ham? Diskussion, d. 25de Marts.