Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1872 til 30te Septbr. 1873, sammenlignet med de foregaaende 8 Aar. - la Cour, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Danmarks Ud- og Indførsel af Landbrugsprodukter fra 1ste Oktbr. 1872 til 30te Septbr. 1873, sammenlignet med de foregaaende 8 Aar.