Husflidens Udvikling i Udlandet sammenholdt med den danske Husflidsbevægelse. Foredrag, den 13de Marts 1873. - Rom, R. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Husflidens Udvikling i Udlandet sammenholdt med den danske Husflidsbevægelse. Foredrag, den 13de Marts 1873.