Ære Betingelserne for Sukkerroedyrkningen her i Landet tilstede, og maa dens indførelse ansees for ønskelig. Foredrag, d. 19de Febr. 1873. - Frederiksen, Erhard (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Ære Betingelserne for Sukkerroedyrkningen her i Landet tilstede, og maa dens indførelse ansees for ønskelig. Foredrag, d. 19de Febr. 1873.