Om fedekvægets Gjødning; et Forsøg paa at beregne dens Værdi navnlig i Sammenligning med den som faaes as stærkt fodret Malkekvæg. - Fenger, R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om fedekvægets Gjødning; et Forsøg paa at beregne dens Værdi navnlig i Sammenligning med den som faaes as stærkt fodret Malkekvæg.