Prøver med Plove, garver og Tromler ved Landmandsmødet i Nykøbing. - Bokelmann, Forpagter; la Cour, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Prøver med Plove, garver og Tromler ved Landmandsmødet i Nykøbing.